2015-09-19 08:50:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Tele lesz energiával

Napi horoszkóp szeptember 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében jár, most igazán elemében érzi magát. Ha szükséges, öntudatosan és harciasan is felléphet, de vigyázzon, nehogy megbántson valakit. A szívében adjon helyet a szükséget szenvedő embereknek is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében jár, az ön rokonokat és pénzügyeket jelző területén, nem csoda, hogy többet kell foglalkoznia párjának anyagi ügyeivel is. Sajnos nem megy majd súrlódásmentesen a dolog...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Készüljön fel rá, hogy ma sokan megmutatják a rosszabbik arcukat is. Beszéljen világosan és egyértelműen, hogy lehetőleg senki se értse félre a mondandóját!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében látható: ez egy olyan csillagállás, ami eléggé megnehezíti az egymással való kapcsolattartást. Ön nagyon együtt érző, szívesen segít, de ma jobban tenné, ha semleges magatartást tanúsítana. Délután ne engedje, hogy bármiért is önt hibáztassák.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Nyilas jegyében áll: régóta nem volt ilyen remek napja, tele lesz energiával és életörömmel, nem esik nehezére kedvesnek lenni másokkal.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A csillagok ma nem kavarnak vihart, de jobban teszi, ha elkerüli az olyan embereket és helyzeteket, amelyekről tudja, hogy bosszúságot okozhatnak. Ne foglalkozzon a feszültségekkel, nem érik meg a fáradságot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és felpörgeti önt: minden erejével beleveti magát a munkába, bármi legyen is az. Egy kis flört megdobogtatja a szívét, valaki elbűvöli, és ez szerencsére kölcsönös lesz. A jó barátoknál semmi sem értékesebb, töltse a mai estét a szívéhez közel állókkal!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez pedig mindig egy kis kihívást jelent az ön számára. Fogja vissza magát, ha mások előtérbe akarnak kerülni, engedje nekik. Fogadja el a ma érkező meghívásokat!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Nyilas jegyében álló Hold hatására aktívvá válik, tele lesz energiával. Sajnos az emberek hajlanak arra, hogy összemérjék magukat másokkal, de ön próbáljon meg eltekinteni ettől. Nagyszerű tervei vannak a mai estére – válassza a legkellemesebbnek ígérkezőt!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nehezen tudja elkerülni az összetűzéseket másokkal. Jusson eszébe: nem muszáj mindig kimondania, amit gondol. Különösen a feletteseivel és a szüleivel maradjon barátságos. Ha elmarad egy randevú, azt ne vegye elutasításnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Nyilas jegyében áll, és az Uránusz is jó fényszögben csillog. Izgalmas, kihívásokkal teli, ötletekben gazdag nap vár önre. Este feltétlenül menjen szórakozni, úgysem tudna könnyen elaludni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygóállások súrlódásokra hívják fel a figyelmét. Igyekezzen elkerülni a vitákat, maradjon tárgyilagos és egyértelmű. Vonuljon a háttérbe, koncentráljon a munkájára, és dolgozzon alaposan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: